Stålskorsten - Få monteret en billig stålskorsten

Hvis du skal have opsat en ny skorsten, så kan du evt oveveje en stålskorsten. Der er nemlig flere fordele ved at få en stålskorsten sat op, og det jeg jeg fortælle lidt om her.

En stålskorsten er bygget op i 3 niveauer: Den består af et inderrør, og uden på dette er der en lag isolering, og yderst er monteret en yderkappe.

Billig stålskorsten
En af de åbenlyse fordele ved at vælge en stål skorsten, er at det er billigere end en traditionel muret skorsten. Selve materialerne er faktisk en smule dyrere, men da monteriingen og opsætningen går en del hurtigere, ender den samlede løsning med at blive den billigste.

Andre fordele
  • Fleksibel skorsten
    En stålskorsten kan stort set sætte op hvor som helst. Så du har større mulighed for at få den placeret lige præcis der, hvor du vil have brændeovnen eller pilleovnen stående i huset.
  • Lang levetid
    En stålskorsten har en længere levetid end en alm muret skorsten, så set over antal år, bliver løsningen kun endnu billigere.
  • Ingen reder
    Fugle bygger ikke reder i en skorsten af stål.
Tjek inden du køber
Inden du giver dig i kast med at købe og evt selv montere en ny stålskorsten, så skal du være sikker på, at den kan bruges til den type træpilleovn / brændeovn, som der skal tilsluttes. Den kan nemlig ikke tåle helt så høje temperaturer, som en muret skorsten. Men er du i tvivl, så spørg en autoriseret forhandler eller din skorstensfejer til råds.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar