Pillefyr - Opvarmning med et Træpillefyr

Et pillefyr er en af de billigste og mest miljøvenlige former for opvarmning af huset. Med et træpillefyr kan du sparer mange penge på varmekontoen hvert år.

Et pillefyr bruges til opvamning af hele boligen og placeres typisk i garage, bryggers eller lignende, hvor det ikke er synligt. Modsat en træpilleovn, som typisk bruges som sekundær eller supplerende varmekilde, og altid placeres der hvor varmen ønskes - altså inde i huset.
Et træpillefyr fungerer på præcis samme måde som eksempelvis et oliefyr eller naturgas anlæg. Varmen produceres i selve anlæget og distribueres derefter via centralvarmesystemet til resten af huset.

Når man bruger et pillefyr, så er der virkelig økonomi i det. 1 tons træpiller, svarer ca til 500 liter fyringsolie, og da træpiller kun koster ca det halve, så kan du selv lave regnestykket.
Derudover er et pillefyr langt mere miljøvenligt end feks fyringsolie. Så hvorfor ikke både sparer penge og skåne miljøet...

1 kommentar:

  1. Jeg har købt og installeret mit pillefyr for 25000 kroner. Tilbage betalingstiden på den investering har været 1½ år pga af de lave forbrugsomkostninger.

    SvarSlet